armanics.no-ip.org
TE RUGAM SA TE INREGISTREZI

Bine ati venit pe forumul nostru www.armani-cs.tk sa mai treceti pe la noi

OBS:Pentru a avea acces la tot forumul va rugam sa va inregistrati
armanics.no-ip.org

Bine ati venit pe forumul nostru www.armani-cs.tk sa mai treceti pe la noi

OBS:Pentru a avea acces la tot forumul va rugam sa va inregistrati
armanics.no-ip.org
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

armanics.no-ip.org

Armani 
AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Intrebare...

In jos 
AutorMesaj
Guest
Vizitator
Anonymous

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:06 pm

Mah Armani !! Nu va mutati pe forumul meu ?? www.romaniax.forumz.ro .. asa ai zis Neutral .. tu vad ca iti faci topicuri si sectiuni .. Era vorba sa va mutati cu totul Sad(
Sus In jos
Admin
Wickedseek;c
Wickedseek;c
Admin

Location Location : Oradea

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:09 pm

coco activeaza acolo face ceva
Sus In jos
http://www.armani-cs.tk
Guest
Vizitator
Anonymous

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:10 pm

Mah dar era vorba sa te muti pe comunitatea RoManiaX .. si serverul la fel .. de ce te chinui sa mai faci alte topicuri ?? :-??
Sus In jos
Admin
Wickedseek;c
Wickedseek;c
Admin

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:13 pm

da sti ce am o idee si mai interesanta nu va mutati voi la noi ma gandesc ca ar fi marfa
adica... cum vrei tu io chiar cred ca ar fi bine nu te supara dar Crying or Very sad forumul tau ii nou al meu ii de 2 ani si al meu este cunoscut de mai multa lume Very Happy imi pare rau sa nu te supar da ar fi fumos sa veniti la noi nu va ganditi ca ati avea si avantaje mari da fa cum vrei mi-am dat doar parerea si iti dau adminstrator si pe forum si pe server si noi avem si redirecturi pe server nu va ganditi ce avantaje ati avea
Sus In jos
Guest
Vizitator
Anonymous

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:21 pm

Dar eu am 2 baieti cu 2 servere diferite si au venit pe comunitate si le-am pus la un loc .. si am putea sa il punem si pe al tau si sa le dai un mesaj tuturor membrilor ca v-ati mutat pe www.romaniax.forumz.ro .. ca se poate Wink .. Si eu cred ca daca o sa avem 3 servere o sa fie mult mai cunoscuta .. si la mine pe forum cred ca e un pic mai "curat" scuze ca iti zic Very Happy .. Dar la tine e cam imprastiat .. Eu ti-am propus daca vrei sa te muti .. Sad( Spune daca vrei sa te muti cu forumul .. ca nu ar fi o mare pierdere :-s ..
Sus In jos
Admin
Wickedseek;c
Wickedseek;c
Admin

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:30 pm

am o probleme ????? DE asta nu vreau sa ma mut sa iti zic care-i chestia noi celputin io primesc 10 euro pe luna ca tin siteul caca inca nu pt ca nu o activat asa de mult pe forum si de asta as zice sa te muti la mine ca nu pot sa las bani pt nimca in lume si mai adaugam si 10 servere nu ii probleme pot tine si redirecturi nici asta nu e o problema
Sus In jos
Guest
Vizitator
Anonymous

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:38 pm

Cum iau ma bani pe forum ?? ca m-ai zapacit cu banii .. Neutral ..
Sus In jos
Admin
Wickedseek;c
Wickedseek;c
Admin

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 7:44 pm

sa iti zic ii mai complicat eu de acasa mi-am facut abonament la my pc probabil ca sti comunitatea no iei ma ajuta sa fac siteul dar la inceput o fost mai greu anu trecut am trebuit sa platesc in fiecare luna 100 de ron acuma anu asta ii garatis si acuma imi dau iei imi dau bani pt ca incerc sa fac o comunitate intelegi daca nu faceam atatea nu puteam sa primesc bani si anu asta plateam 100 de ron daca ..... contact pe idul de mess iepuras_frumos_1995@yahoo.com ii complicat rau de tot
Sus In jos
Guest
Vizitator
Anonymous

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitimeVin Iun 19, 2009 8:00 pm

da tiam dat add .. da nu intri pe mess
Sus In jos
Continut sponsorizat

Intrebare... Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare...   Intrebare... Icon_minitime

Sus In jos

Intrebare...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» intrebare .....
» O intrebare
» Intrebare :)))))
» o Intrebare
» O intrebare pt extream

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
armanics.no-ip.org :: Serverele Comunitati :: 1.Server normal :: PROBLEME ?? , LE REZOLVAM-
Mergi direct la: